Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

 

7 Reacties - “Nieuwsbrief”

 1. Willem 03/10/2017 at 00:01 #

  Ontvangst in de auto is slechter dan FM. Vaak stopt het signaal en en begint dan een seconde of zo terug weer opnieuw. Erg storend bij het luisteren naar muziek.
  Ook het verdwijnen van Arrow Classic rock maakt DAB+ voor mij overbodig!

 2. J. Noordhoek 04/10/2015 at 12:43 #

  Hallo 2 vragen die ik heb.
  1. In Regio Rotterdam valt op dit moment het signaal een halve sec weg in de auto om daarna weer gewoon door te spelen. Dit gebeurd dan 4-5 keer per minuut en is al een week aan de gang, Iemand enig idee of ook last hiervan? Dit probleem nooit gehad.

  2. Op mij DAB ontvanger in de auto (Ford met Sony ontvanger) heb ik nooit RDS informatie gezien, wordt dit niet met DAB meegestuurd? Dus naam van het nummer, groep, etc

  Hoor het graag
  Gr, Jos

 3. Dennis 09/07/2015 at 10:27 #

  LS. Ik zit op de Maasvlakte en heb slecht tot geen onvangst met een DAB+ radio. Alleen omroep Zeeland doet het goed maar daar doe ik het niet voor. Komt er hier nog verbetering in? Er zitten hier behoorlijk wat bedrijven en mensen en er komen er steeds meer bij die graag digitaal radio willen luisteren. Laat de verbetering maar komen!

 4. M. Dijkshoorn 09/02/2015 at 12:40 #

  Waar kan ik een overzicht krijgen van het dekkingsgebied.
  Ik woon in Zeeland, op Schouwen Duiveland, maar welaan het randje, Nieuw Haamstede. Ik heb al een dab+ radio gekocht maar kan nog niets ontvangen. Wanneer zijn wij aan de beurt.

 5. Gert Pieter 27/01/2015 at 08:20 #

  Waar kan ik een duidelijk overzicht krijgen van de vorderingen van het ‘dekkingsgebied’ inzake de ontvangst van DAB radio? Meer specifiek in Limburg.

  Ik woon in Roermond, Maasniel, en heb een haperende ontvangst van alle NPO-zenders. Onder welke zendmast valt het gebied waar ik woon? (Ittervoort???)
  Of moet daar nog een zendmast komen? En zo ja, wanneer komt ie er?

  Ik heb namelijk een DAB tunertje TechniSat te leen van iemand, maar twijfel enorm of ik zelf zo’n ontvanger moet aanschaffen. Kunnen jullie wat helderheid scheppen in deze vaagheid?

  Groet,

  GP

 6. anne cijsouw 17/10/2013 at 08:05 #

  I now have 3 Roberts DAB internet radios which are unable to receive DAB radio programmes. Any solutions would be gratefully accepted.
  desperate anne

  • Bernd Gaykema 19/10/2013 at 17:23 #

   Hi Anne,
   All DAB programs have been upgraded to DAB+. If your radio can’t handle DAB+ you are no longer able to receive Digital Radio.

Geef een reactie