Omdat iedereen iets heeft met radio

Radio is er altijd en overal, bereikt iedereen tegelijk en ieder apart. Radio is een vat vol creativiteit, plezier, verbeelding en interactiviteit. Radio is alomtegenwoordig en raakt op een persoonlijke manier, waar dat voor andere media een pak moeilijker is. Geen medium dat zo sterk enthousiasmeert via stem en geluid. Redenen genoeg om radio een hele week te vieren!

De door REC Radiocentrum georganiseerde Week van de Radio was een groot succes. Niet in de laatste plaats door de bijbehorende fotowedstrijd waarbij iedereen hun beste radiofoto kon insturen. Het thema was: Welke plaats heeft de radio in jouw leven? De winnaressen (jazeker, alle vier de foto’s die in de prijzen zijn gevallen zijn van dames) van deze wedstrijd zijn onlangs bekend gemaakt op de website van REC. De winnende foto van de jury is van Britt Van Damme. Alle foto’s zijn ook op de Flickr site van REC te bekijken.

Winnende foto Week van de Radio door Britt Van Damme

De derde prijs van de publieksjury is voor Nathalie Jansen, tweede Els Schevenels en de eerste prijs gaat naar Elien Goethals.

3e prijs publieksprijs Week van de Radio Nathalie Jansen

 

2e prijs publieksprijs Week van de Radio Els Schevenels

 

1e prijs publieksprijs Week van de Radio Elien Goethals

[foto headline: Ines Saraiva]