538 NON STOP neemt plaats in van Juize! op DAB+

Vanaf 1 november neemt het station 538 NON STOP op DAB+ de plek in van Juize!. De 538Groep geeft met deze wijziging gehoor aan de wens van vele radioluisteraars; om ook via DAB+ non-stop naar hun favoriete 538 hits te kunnen luisteren. 538 NON STOP is op dit moment via internet te ontvangen, waar het een van de best beluisterde stations is. Op 538 NON STOP zijn de grootste hits van de afgelopen jaren te horen die bij ieder moment van de dag passen.

Dave Minneboo, Programma Directeur 538Groep: ‘Met 538 NON STOP vullen we duidelijk een behoefte in die er is onder DAB+ luisteraars. Uit onderzoek weten we dat ook DAB+ luisteraars naar meerdere stations luisteren en hier tussen switchen, op verschillende momenten van de dag. Mede hierom heeft de 538Groep al jaren de strategie om meerdere substations onder haar merken 538 en SLAM! te voeren’.

538 NON STOP komt in de plaats van het station Juize! op DAB+, omdat er niet genoeg frequentieruimte is om beide stations door te geven. JUIZE zal wel via internet te beluisteren blijven en op zondagavond tussen 20.00 en 24.00 uur te horen zijn via SLAM! De 538Groep zendt zelf met drie radiostations uit op DAB+ : Radio 538, SLAM! en vanaf 1 november 538 NON STOP.

Eerder verschenen op Radiodigi.nl